Actuele Aanbiedingen

VITRINE / GLAS KAST SHOWROOM MODEL

van €. 2250.- voor €. 1750.-

Eiken glas kast c.q. vitrine meubel in de kleur CBM-231 (kersen patiné) Door de extra hoge afmeting van 235 cm. heeft deze glas kast een wel heel aparte uitstraling. Het glas in de deuren zijn facet geslepen om de chique uitstraling van deze mooie kast nog beter uit te laten komen. Tevens vind u achter de deuren en in de 3 diepe laden veel opberg mogelijkheden. De details van deze glas kast kan niemand ontgaan zijn, massieve zijpanelen en de authentieke afwerking.
Afmetingen: 123 x 53 x 235 cm. (b x d x h)

Aanbieding VITRINE / GLAS KAST SHOWROOM MODEL Aanbieding VITRINE / GLAS KAST SHOWROOM MODEL Aanbieding VITRINE / GLAS KAST SHOWROOM MODEL

SALONTAFEL SHOWROOM MODEL

van €. 899.- voor €. 675.-

Salontafel in eiken, afgewerkt in een mooie kersen kleur. De vloeiende lijnen geven de tafel een eigentijds uiterlijk. De afmetingen zijn 140 x 70 x 38 cm. (b x d x h) We hebben er nog 1 en die is direct te leveren voor een speciale prijs. OP=OP

Aanbieding SALONTAFEL SHOWROOM MODEL Aanbieding SALONTAFEL SHOWROOM MODEL

BANKSTEL 3-2 SHOWROOM-MODEL

van €. 5099.- voor €. 3495.-

Bankstel met interieur-vering en koudschuim. Prachtige kwaliteit runderleder in een licht crème kleur uitgevoerd. Dit bankstel heeft een echt fantastisch comfortabele zit. Kom gauw proef zitten en sla uw slag. Dit bankstel is direct leverbaar en wordt verkocht met behoud van de normale fabrieksgarantie.

Aanbieding BANKSTEL 3-2 SHOWROOM-MODEL Aanbieding BANKSTEL 3-2 SHOWROOM-MODEL

DRESSETTE SHOWROOM-MODEL

van €. 3163.- voor €. 1995.-

In deze praktische Dressette kunt u heel wat van uw spullen opbergen. Uitgevoerd in geheel MASSIEF eiken in een warme kersen kleur. Plank verdeling achter de deuren en vier grote diepe lades. De middelste twee deuren zijn gemakkelijk naar binnen te schuiven, dit mechanisme loopt geheel op kogellagers en is evt. te gebruiken als tv kast (meeste Tv’s tot 93 cm. passen er moeiteloos in). In de zijkanten zijn massieve zijpanelen gemaakt, wat een romantisch karakter aan dit meubel geeft.

Nu direct te leveren als showroom-model met een hoge korting.
Afmetingen: 229 x 62 x 120 cm.

Aanbieding DRESSETTE SHOWROOM-MODEL Aanbieding DRESSETTE SHOWROOM-MODEL

DRESSOIR SHOWROOM MODEL

van €. 1674.- voor €. 1450.-

Blank eiken dressoir. Dit prachtige dressoir heeft 3 grote deuren met daar achter in het midden een verborgen lade. De deuren zijn voorzien van soft close sluitingen. Achter de deuren een zee van ruimte met daarin drie verstelbare schappen. Dit dressoir met massieve zijpanelen en zijn robuuste uiterlijk is zeker een bezichtiging waard.

Afmetingen : 195 x 52 x 89 cm. (b x d x h)

Aanbieding DRESSOIR SHOWROOM MODEL Aanbieding DRESSOIR SHOWROOM MODEL

Lejo Design